torsdag 2 november 2017

Etablissemanget är rädd att få sin dåliga hand synad

Martin Kinnuen och Markus Wiechel har gjort det förbjudna

På många tidningsredaktioner finns anställda som har betalt för att bedriva Nato-propaganda och odla ryssfobi. Tydligaste exemplen är Mikael Holmström på DN och Patrik Oksanen på Hela Helsingland. Det innebär att de i utrikespolitiska frågor oftast finns i huvudfåran tillsammans med politiker de egentligen borde granska. Oksanens taktik är alltid att försöka förminska de som inte delar hans uppfattning.

Putins nyttiga idioter har rest i världen igen. Vad säger - vill SD slåss för Assad nu?

Deras motsvarighet på politikersidan är i första hand EU-parlamentarikern och Nato-lobbyisten Gunnar Hökmark (m)

En uppenbar vilja att gå diktaturens ärende,
Anledningen till dessa utbrott är att två riksdagdmän från Sverigedemokraterna gjort det oerhörda brottet att åka till Syrien för att på plats bilda sig en uppfattning om situationen. Jag förstår upprördheten. Det finns en uppenbar risk att deras "sanning" synas ch visar sig inte stämma med verkligheten. (Aftonbladet)
Det är Martin Kinnunen och Markus Wiecel som varit i Syrien, där de bl a träffade företrädare för regimen, besökte flyktingläger, träffade FN-organ och religiösa ledare. Anledningen var att de ville på plats bilda sig en uppfattning om situationen.  SD-politikerna vill ”kunna visa den sanna bilden av händelserna för det svenska folket, med hänvisning de omfattande skador som orsakats av terrorkriget.” Man påpekar också det självklara att USA och EU: sanktioner drabbar civilbefolkningen, inte de styrande. Alltså det som varje ansvarskännande riksdagsledamot borde göra.
Regeringssoldater avrättas av terrorister i Aleppo

Ger sitt stöd till terrorister
Riksdagsledamöterna beskylls nu för att gå Assads och Putins ärende. Ganska märklig beskyllning, eftersom de som gör detta går Washingtons och Natos ärende.
Undrar om de som är motståndare till Assad förstår att de ger sitt stöd till Al Qaeda och ISIS och andra terrororganisationer som utbildas, beväpnas och finansieras av USA/UK, Saudi och Qatar. Samtidigt godkänner de brott mot internationella lagar och FN-stadgan, som begås av Nato-länder som USA, UK, Turkiet och Norge (!). Att krigen i Irak, Libyen och Syrien bidragit till att de kristna i dessa länder nu har ett sista andningshål i Assads sekulära Syrien, blundar man för. Kristna länder stödjer krafter som vill utrota kristna och i det gänget finns Patrik Oksanen och Gunnar Hökmark
Hökmark håller väl för övrigt zionismen högst. Hans skötebarn Israel stödjer också jihadisterna och utgör titt som tätt deras flygvapen mot syriska armén.
Man strävar också att upprepa lognen om att Putin är diktatorer. Båda är folkvalda
Motståndarna upprepar som en sliten 78-varvare att Assad bombar och gasar sitt eget folk. Man gör det därför att det är vad man tutat i oss sedan 2011, utan kunna leda det i bevis. Tvärtom tyder det mesta på att det är fake news ofta producerat av White Helmets.
Även FN hjälper till. Nu senast med rapporten om gasattacken i Khan Sheikhoun 4 april. En rapport som bara hade till syfte att rädda ansiktet på Donald Trump, Nikki Haley och Boris Johnson.

för 2 timmar sedan

3 kommentarer:

  1. Goddag, jag är Josef Lewis. En ansedd, legitim och ackrediterad långivare. Vi ger ut lån av alla slag på ett mycket snabbt och enkelt sätt, Personligt lån, Billån, Hemlån, Studentlån, Företagslån, Uppfinningslån, Skuldkonsolidering. etc

    Få godkänd för ett företags eller personliga lån idag och få pengar inom samma ansökningsvecka. Dessa personliga lån kan godkännas oberoende av din kredit och det finns många glada kunder att säkerhetskopiera detta krav. Men du får inte bara det personliga lånet du behöver. du får den billigaste. Detta är vårt löfte: Vi garanterar Den lägsta kursen för alla lån med fria säkerheter.

    Vi strävar efter att lämna ett positivt hållbart intryck genom att överträffa förväntningarna hos mina kunder i allt jag gör. Vårt mål är att behandla dig med värdighet och respekt samtidigt som du tillhandahåller högsta kvalitetstjänsten i god tid. Ingen social trygghet Antal krävs och ingen kreditkontroll krävs, 100% garanterad. Vänligen svara omgående med hjälp av detaljerna nedan om du är intresserad av ett lån och vara fri från bedrägerier ..

    E-post: progresiveloan@yahoo.com
    WhatsApp: +16626183756


    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.